From Scraps to Pages 30

Endnu et Simba billede. Dem kommer der nok mange af i fremtiden, for der er mange historier at fortælle her i starten. Igen er video’en redigeret temlig meget. Der var mange stop og starter, da jeg filmede med sygt barn hjemme og en hvalp der gerne ville have min opmærksomhed.
Another Simba picture. Probably gonna be a lot of those in the near future, cause there’s so many stories to tell. The video is edited quite a lot. Lots of stops and starts, since I shot it with a sick kid home and a puppy who demanded my attention all the time.

Jeg har brugt rester fra My Mind’s Eye, Echo Park, BasicGrey og Pebbles. Titlen, rammen, hexagonerne og pilene (som i virkeligheden er foto hjørner) er alle skåret på Cameo’en. Der er hjertet jeg brugte som maske også, da jeg sprayede med Mr. Huey’s i Calico White.
I’ve used scraps from My Mind’s Eye, Echo Park, BasicGrey and Pebbles. The titel, frame, hexagons and arrows (which in truth were photocorners) are all cut on the Cameo. So is the heart I used as a mask, when misting with Mr. Huey’s in Calico White.

lo_266_01

Music in the video is Go Around, Don’t Know Me and Some Girls by Nenna Yvonne and Aries 4Rce BeatZ (thank you!)

This entry was posted in Layout, Scraps to Pages and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to From Scraps to Pages 30

  1. Karina Beck says:

    Det er et lækkert layout i dejlige duse farver. Og skønt billed!
    Du må have en rigtig god søndag.

  2. lisette says:

    Skønt layout og lækker opsætning med mange fede detaljer. Forsat god søndag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>