Happy New Year

Rigtigt godt nytår allesammen
HAPPY NEW YEAR everybody :)

Idag er det endnu et layout til min Sommerferie 2012 album der scrappes. Jeg er endelig ved at få det færdigt. Når jeg når så langt er der et sted mellem 40 og 50 layouts i albummet for den ferie. Tror ikke jeg laver helt så mange layouts for næste års ferie Smiley, der blinker.
Today I am scrapbooking yet another layout for my 2012 summer vacation album. I am finally nearing the end of it. Once it is done, I’ve made somewhere between 40 and 50 layouts for that vacation. Don’t think I’ll do quite as many for next years summer vacation Smiley, der blinker.

lo278_01

Jeg har brugt Echo Park og Zoe Pearn papirer. Jeg kan ikke huske hvor det blå woodgrain papir er fra. Skyerne er også fra Echo Park, skåret på min Cameo. Jeg kan virklig godt lide de stærke sjove farver på layoutet, det fanger stemningen fra dagen perfekt.
Using Echo Park and Zoe Pearn papers. I can’t remember where the blue woodgrain is from. The clouds are Echo Park to and cut on my Cameo. I really like the fun bright colors of this layout, it captures the mood of the day perfectly.

Tak fordi du kiggede med og jeg håber i alle har en fantastisk og sikker Nytårs aften. Håber på et godt og sundt 2013.
Thanks for watching, and I hope you all have a fantastic and safe New Years Eve. Here’s to a happy and healthy 2013.

/Lina

This entry was posted in Layout, Scrapbook Process and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Happy New Year

 1. lisette says:

  skønt layout i glade farver og med søde detaljer. Godt nytår til dig også

 2. Pialine says:

  Godt Nytår til dig og din familie – håber at 2013 bliver et skønt år for dig :)
  wow…sikke mange LO du har lavet af din ferie, minder mig om dengang jeg lavede min forældres guldbryllupsalbum :)
  Knus

 3. annette says:

  GODT NYTÅR til Jer alle…
  Må snart komme forbi, har stadig et af dine LO derhjemme :-)
  Glæder mig til at følge din dejlige blog igen i 2013.

 4. Karina Beck says:

  Rigtig lækkert sommer layout. Dejlige farver.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>