Weekend Sladder–Uge 26

Hvis ellers jeg kan få det passet ind, kommer der et indslag her på min blog, i weekenden, som ikke handler så meget om scrap eller kort eller mixed media. Men bare mere er en update på hvad jeg har lavet i den forgangne uge, hvad jeg har brugt (mandens) penge på. Sikkert en masse om neglelakker og heste. Sådan lidt sladder her fra det lille hus. Og måske lidt inspiration til weekend negle *wink*

Det er hurtigere og nemmere for mig at gøre det til en Vlog, så det bliver det nok oftest. Her er den første, hvor jeg pludrer lidt om mine indkøb hos Nelly.dk og Matas.

Og siden kameraet ikke ville fokusere er her et billede af neglene: Oh My Gosh Mouse Grey som base og Depends nr. 5002 krakeleringslak ovenpå. Afsluttet med 2 lag Sally Hansen Mega Shine, så de kunne overleve en morgen i stalden.

weekendnegle01_03

Ikke den kønneste mani jeg har lagt, den blev lagt en halv time før Bel skulle puttes. Men er vild med den grå/blå kombo. Har også lagt en konadicure i denne uge. Kan ses herunder.

weekendnegle01_01

Jeg har brugt 2 lag af Nubars Dark Castle som base. Absolut en af mine favorit sorte lakker. Den er en lille smule ‘shimmery’, meget meget lækker. Scrangie har en flot swap af den serie her. Ovenover et lag af Essie’s Matte about you top lak, for at få den matte effekt. Konads m73 plade og China Glazes Sci-Fi til stemplet. Sci-Fi er en chrome lak, så den tørre hurtigt. Super dækkende som stempel lak, men man skal være lidt kvik. Som det nok kan ses, blev stemplingen ikke helt perfekt her. Men godt ser det ud når solen rammer, med den matte bund og det totalt ‘shiny’ mønster.

weekendnegle01_02

This entry was posted in Weekend and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Weekend Sladder–Uge 26

  1. Brit says:

    Mand de sorte negle er flotte… Må til at passe lidt bedre på mine negle så jeg også kan få så flotte negle…

  2. annette says:

    Ha ha ha hvor sjovt at se dig på film – og rigtig hyggeligt. Karia var vild med at se alle dine nye neglelakke. Har hentet Karia til fødselsdag idag, og de havde også krakeleringsneglelak på… Tror jeg må i Matas og købe noget til Karia og jeg.

    Tak for hyggelig video.
    Knuser

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>