Saturated Canary Challenge–April Showers

Udfordringen denne gang hos Saturated Canary Challenges er April Showers. Oprindeligt var min inspiration: Ingen regn, ingen regnbuer. Men det udviklede sig til noget helt andet. Har brugt den super lækre R56 fra de nye farver, sammen med R59. R59 har længe været alene i sin serie, og det er sådan en lækker mat rød. Så dejligt med en lysere farve i den serie. Håber at der kommer en endnu lysere variant til næste år, måske R54. Til jakken har jeg brugt E84 fra de nye farver, sammen med E81 og E87 fra sidste år. Iår kom også E89, men den blev aligevel for mørk til jakken synes jeg. Det er en brun med grønne undertoner. Til sidst har jeg brugt YR27 fra de nye farver, sammen med YR21 og YR24 til håret. En skøn orange kombo, god til hår.
The challenge this time at Saturated Canary Challenges is April Showers. Originally my inspiration was: no rain, no rainbows. But it developed into something completely different. Used the gorgeous R56 from the new colors, with R59. R59 has been alone in it’s range, and it’s such a nice matte red. So wonderful with a lighter version. Hope for an even lighter color for next year, maybe R54. For the jacket I’ve used E84 of the new colors, with E81 and E87 from last year. This year E89 also arrived, but I thought it was a wee bit to dark for the jacket. This range is a brown with green undertones. Lastly I used YR27 of the new colors, with YR21 and YR24. Gorgeous orange combo, great for hair.

kort148_01

Stemplet er Enjoy the rain fra Saturated Canary. Papirene er fra Cosmo Cricket og Echo Park. Har også brugt Hero Arts og Studio Calico sky stempler. Teksten er fra Studio Calico.
The stamp is Enjoy the rain from Saturated Canary. Papers are from Cosmo Cricket and Echo Park. Also used Hero Arts and Studio Calico cloud stamps. The sentiment’s from Studio Calico.

This entry was posted in Card and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Saturated Canary Challenge–April Showers

 1. Siljhe says:

  Oooh, I like this one! Beautiful coloring and I love what you’ve done with the papers :)

 2. Lou says:

  oh my! I don’t know where to start! this is just absolutely amazing. I love the circles and purples and oh heck…I just adore it all!!!
  Thank you for popping in and sharing it with us over on the SC challenge blog
  Hugs Lou xx

 3. Rebekah says:

  I love the DP on this thanks for playing at SC hugs Rebekah xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>